Word jij onze nieuw collega?

VACATURE Customer service rail Medewerk(st)er

Introductie

Als customer service rail medewerk(st)er kom je te werken in de dynamische wereld van Trimodal Europe BV. Binnen deze functie is het een must om klant- en servicegericht te zijn en zelfstandig te kunnen werken. Na een gedegen inwerk periode ben je verantwoordelijk voor de planning en operationele opvolging van onze Maasvlakte shuttle. Dit houdt in dat je dagelijks in contact bent met onze klanten, zeehaven terminals, rail terminals, vervoerders en onze partners die voor ons de operationele uitvoering doen van onze “eigen” trein. Belangrijkste is echter dat jij het geweldig vindt om met mensen in contact te zijn én makkelijk kan communiceren.

Herken jij jezelf hierin? Laten we dan met elkaar in gesprek gaan!

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het verrichten van operationele werkzaamheden met betrekking tot onze inkomende en uitgaande trein. Onze trein rijdt dagelijks met containers tussen het Rail Service Center (RSC) en de zeehaven terminals op de Maasvlakte, namelijk RWG, ECT Delta, APMT II en de Euromax.

Jouw werkdagen zijn lekker druk en bestaan uit tal van werkzaamheden. Je volgt de boekingen van onze klanten in onze “booking tool”, controleert de status in Portbase, houdt contact met onze spoorvervoerder en de terminals. Je staat hen correct te woord (in het Nederlands en Engels) en je controleert de boekingen op volledigheid en juistheid volgens de werkprocedures. Je verwerkt alle gegevens en eventuele afwijkingen in de administratie en dit alles doe je met oog op de vastgestelde regels en procedures. Zie je dat er gegevens ontbreken, dan draag je -waar nodig- de juiste oplossing aan of je assisteert de klant.

Alle voormeldingen, boekingen en vrijstellingen dienen correct verwerkt te worden in de daarvoor bestemde systemen en formulieren, dus het is belangrijk dat je zorgvuldig en secuur kunt werken. Vind jij het daarnaast leuk om, samen met ons, nieuwe projecten te ontwikkelen, inspraak te hebben en pak je ook werkzaamheden op die buiten jouw reguliere werkzaamheden vallen, dan is dit wellicht dé baan voor jou.

Wat bieden wij jou

 • Marktconform salaris;
 • Afwisselend beschikbaar in het weekend;
 • Reiskostenvergoeding afhankelijk van woonplaats;
 • 8% vakantiegeld;
 • 26 vakantiedagen;
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open, ongeacht of je een week, maand of een jaar bij ons werkt.
 • Zakelijke telefoon en laptop

Functie-eisen

 • Je bent bereid om op toerbeurt beschikbaar te zijn in het weekend en bij uitzondering ook om in de avonduren bereikbaar te zijn
 • Je bent sociaal en je hebt een positieve instelling;
 • Ondanks een hoge werkdruk weet jij helder en effectief te (blijven) communiceren met alle betrokkenen;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Kennis en ervaring met Microsoft office (Word en Excel) is een pré.

Stuur je CV en motivatiebrief naar of bel voor meer informatie naar:

Bea Schoenmakers 088-6004901 hr@trimodal-europe.com

Jan Muller 088-6004908 jan.muller@trimodal-europe.com