Welcome to Trimodal Europe Group

Trimodal Europe Group is uw neutrale, onafhankelijke logistieke partner. We bieden de meest efficiënte transportoplossingen via het spoor, het water en het land.

Met een specialisatie in conventioneel en intermodaal vervoer kan Trimodal Europe een belangrijke rol spelen in uw logistieke keten en een verlengstuk zijn van uw organisatie.

Veiligheid in de logistieke keten staat voorop. Wij waarborgen dit middels onze SQAS-, ISO 9001 processen en persoonlijke aandacht.

Vervoerders van chemische grondstoffen en eindproducten moeten aan bepaalde normen voldoen. Vooral grote chemische concerns verlangen dit van de logistiek partners.

Trimodal Europe BV is sinds 2010 SQAS (Safety and Quality Assessments Systems) gecertificeerd volgens de eisen van CEFIC (European Chemical Industry Council). Hiermee is gewaarborgd dat het transport van (chemische) goederen op een veilige, kwalitatief goede en voor het milieu juiste manier door Trimodal Europe wordt uitgevoerd.

Uw chemisch transport kunt u veilig toevertrouwen aan Trimodal Europe BV, bij ons is uw lading in veilige, betrouwbare en ervaren handen.

Heeft u interesse? Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Newsfeed

Maasvlakte shuttle

De Maasvlakte shuttle biedt een betrouwbare spoorverbinding tussen de RSC
terminal en de deep-sea terminals op de Maasvlakte (Euromax – RWG – APM2).

Per week verzorgen wij 8 rondritten volgens een vast schema.
U kunt uw containers online boeken door U te registeren via de link naar onze boeking site.

Request a quote

Je naam *

Je email *

Telefoonnummer *

Omschrijving *